Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

småkaker

Risboller

Mange synes risboller hører med til julefeiringen. Og det skal godt gjøres å bare spise en av disse...
rask
Middels

Byggrynskrem med kakerester

Byggkrem er en fantastisk god dessert som lar seg kombinere med veldig mange råvarer. Vi har slått sammen byggkrem og rester av småkaker. Super kombo!
rask
enkelt

Punsjeboller som julekonfekt

Noen kjenner dem som punsjeboller, andre som romkuler. Uansett; disse er små herlige munnfuller, som er en perfekt måte å får brukt opp kakerester. Ingen vil tenke at dette er restemat. Dette er luksus!
rask
enkelt

Havrekjeks med banan

Havregryn og en godt moden banan er det eneste du trenger til denne supre oppskriften. Så enkelt at alle kan få det til, og med en god smak av havre og banan.
rask
enkelt
Ekstra Grovt

Trestammer

Lag noe veldig godt av restene etter noe annet godt! Bedre kan det ikke bli. Disse klassiske trestammene er den perfekte måten å nyte kakerester på. Hugg i vei!
Middels
Middels

Serinakaker

Serinakaker er nok de kakene som forekommer oftest på norske kakefat. Enkle å lage og en favoritt både blant store og små.
Middels
Middels

Madeleines

En madeleine, flere madeleines, er søte, franske fristelser med smak av sitron. De skjellformede småkakene er ypperlig kaffekos.
rask
Middels