Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

småkaker

Biscotti med mandler og sjokolade

Ber du om biscotti i Italia vil du nok ikke alltid få slike. Biscotti er navnet brukt utenfor Italia, og betyr kjeks på italiensk. De fleste italienere kjenner nok disse som cantucci eller biscotti di Prato.
Middels
enkelt

Risboller

Mange synes risboller hører med til julefeiringen. Og det skal godt gjøres å bare spise en av disse...
rask
Middels

Byggrynskrem med kakerester

Byggkrem er en fantastisk god dessert som lar seg kombinere med veldig mange råvarer. Vi har slått sammen byggkrem og rester av småkaker. Super kombo!
rask
enkelt

Punsjeboller som julekonfekt

Noen kjenner dem som punsjeboller, andre som romkuler. Uansett; disse er små herlige munnfuller, som er en perfekt måte å får brukt opp kakerester. Ingen vil tenke at dette er restemat. Dette er luksus!
rask
enkelt

Havrekjeks med banan

Havregryn og en godt moden banan er det eneste du trenger til denne supre oppskriften. Så enkelt at alle kan få det til, og med en god smak av havre og banan.
rask
enkelt
Ekstra Grovt

Trestammer

Lag noe veldig godt av restene etter noe annet godt! Bedre kan det ikke bli. Disse klassiske trestammene er den perfekte måten å nyte kakerester på. Hugg i vei!
Middels
Middels

Serinakaker

Serinakaker er nok de kakene som forekommer oftest på norske kakefat. Enkle å lage og en favoritt både blant store og små.
rask
Middels

Madeleines

En madeleine, flere madeleines, er søte, franske fristelser med smak av sitron. De skjellformede småkakene er ypperlig kaffekos.
rask
Middels

Cake pops med frukt og sjokolade

Cake pops med frukt og sjokolade er lekre små sjokoladekaker i biter som er satt på pinne, og dyppet i flytende hvit sjokolade. Herlig til bursdagsfest!
Middels
vanskelig

Cake pops: Røde ballonger

Cake pops: Røde ballonger er små kaker på pinne formet som ballonger, og dekket med deilig markjordbærgelé! Nytt og spennende å servere i barneselskapet.
Middels
Middels

Panforte

Panforte er en skikkelig bombe av en julekake fra Siena i Italia med mørk sjokolade, hasselnøtter, tørket frukt og honning og finrevet sitonskall. Nytes i små biter som konfekt.
rask
Middels

Peanøttsmør cake pops

Peanøttsmør cake pops smaker deilig av peanøttkrokan og salt karamell. Smuldre en kakebunn, trill ut kuler, sett pinne i, og dypp i smeltet sjokolade. Nyt!
Middels
Middels