Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? vanskelig
Hvor mye bakst blir dette? 20 cake pops
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? vanskelig
Hvor mye bakst blir dette? 20 cake pops

Cake pops med frukt og sjokolade

Cake pops med frukt og sjokolade er lekre små sjokoladekaker i biter som er satt på pinne, og dyppet i flytende hvit sjokolade. Herlig til bursdagsfest!
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Kakebunn: Rør sammen romtemperert smør, sjokolade, sukker, egg, hvetemel og vaniljesukker i en bolle. Fordel deigen jevnt utover i en liten langpanne ca. 20×30 cm.
  • Stek kaken midt i ovnen ved 180 °C i 20-25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Fruktpuré: Del ananas, mango og melon i biter. Bruk en blender eller kjøkkenmaskin til å mose frukten til puré og spe med fruktjuice underveis.
  • Utforming og pynt: Når kaken er avkjølt, smuldrer du den opp i en bakebolle. Tilsett fruktpuré. Deigen skal bli klebrig og mulig å rulle til kuler. Rull kuler og la dem hvile i kjøleskapet mens du smelter sjokoladen.
  • Smelt sjokolade i vannbad, og tilsett blå farge. Dypp tuppen av lollipoppinnene i sjokolade og stikk den halveis inn i kulen. Gjenta prosessen med alle kulene og sett dem tilbake i kjøleskapet, ca. 10 minutter.
  • Ta kulene ut av kjøleskapet. Dypp hver kule i sjokolade og plasser dem i en liten muffinsform. Oppbevares i kjøleskap eller fryser frem til servering.

Finn mer om samme tema:

0 / 5