Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
småretter
Kylling i urtebrød
Kylling i urtebrød er en deilig innbakt sandwich med havre, bygg og spelt. Fylt med feta, kylling, skinke, tomat og urter er den perfekt som turmat. Bakt av Tolga skole til skolekonkurransen 2015.
Middels
Middels
Grovt
Lun kyllingsalat med spinat og hel hvete
Lun kyllingsalat med spinat og hel hvete smaker kjempegodt til middag, gjerne servert med en skive grovt brød. Med kyllingfilet, cherrytomat og brokkoli har du gode rester i matpakken dagen etter.
Middels
enkelt
Byggrynssalat med feta og mynte
Byggrynssalat med feta og mynte er en sunn og fristende salat med byggryn, rødløk, kikerter, fetaost og salatblader som passer til lunsj eller som smårett i hverdagen.
Middels
enkelt
Julesandwich
Julesandwich er fylt av julens restemat med juleskinke, appelsin og syltet kål og passer perfekt til julelunsj eller som en smårett i romjulen.
rask
enkelt
Sandwich med pulled pork
Sandwich med pulled pork lager du av ribberester fra julen. Med rødkål, sylteagurk, sennep og knasende sprø eplebiter gjerne servert på rødbetbrød eller grovbrød.
rask
Middels
Grillspyd med kjøttboller
Grillspyd med ferdige kjøttboller er en variant av pinnebrød som smaker veldig godt og er raskt grillet. Server gjerne med deilig kesamdipp.
Middels
Middels
Fint
Myslibrød med blåmuggost og pærer
Myslibrød med blåmuggost og pærer er sommerens deiligste grillsandwich med honning, valnøtter og ruccula. Den passer både som forrett og til dessert.
rask
Middels
Bruschetta med grillet paprika og parmesan
Bruschetta med grillet paprika og parmesan er en perfekt start på grillmåltidet. Stek baguetteskiver på grillen, ha over grillet paprika, parmesan og litt god olivenolje.
Middels
Middels
Miniostesmørbrød med mozzarella og tomat
Miniostesmørbrød med mozzarella og tomat lager du av grillede bagettskiver som er gnidd inn med hvitløk. Server med god olivenolje og grovhakket basilikum over.
rask
Middels
Brødpinner med spekeskinke
Brødpinner med spekeskinke er supergode snurrer som er raske å tilberede på grillen. Server med en god dipp som smårett i sommer.
Middels
Middels
Piroger med spinat og fetaost
Piroger med spinat og fetaost er fylt gjærbakst fra Russland. Du lager dem av fullkornshvetemel, og de passer de perfekt som turmat, til lunsj eller til kvelds.
Middels
Middels
Grovt
Piroger med kjøtt, løk og sopp
Piroger med kjøtt, løk og sopp er fylt gjærbakst fra Russland. De er enkle å lage av fullkornshvetemel, og passer til lunsj, som turmat eller til kvelds.
Middels
Middels
Grovt