Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 10 brødpinner
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 10 brødpinner

Brødpinner med spekeskinke

Brødpinner med spekeskinke er supergode snurrer som er raske å tilberede på grillen. Server med en god dipp som smårett i sommer.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland sammen det tørre, og spe med vann og olje til du får en smidig deig.
  • Kjevle deigen tynt ut på et melet bakebord og skjær 2 cm tykke strimler av deigen. Skjær spekeskinke i tilsvarende brede strimler. Legg skinken oppå deigstrimlene og tvinn dem sammen.
  • Pensle med olje, dryss over urter og grill på indirekte varme i ca. 10 minutter eller til brødpinnene er gylne og sprø.
    Tips! Du kan bruke ferdig pizzadeig om du ønsker et raskere alternativ.

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme