Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 45 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 bruschetta
Hvor lang tid tar det? 45 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 bruschetta

Bruschetta med grillet paprika og parmesan

Bruschetta med grillet paprika og parmesan er en perfekt start på grillmåltidet. Stek baguetteskiver på grillen, ha over grillet paprika, parmesan og litt god olivenolje.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Fjern stilken og innmaten på paprikaen og skjær den i to. Plasser på bakepapirkledt stekeplate øverst i ovnen under grillelementet på 250 °C. Når skinnet er sort og bobler seg tar du ut paprikaen, har den i en bolle, dekker med plastfolie og avkjøler. 
  • Flå skinnet av paprikaen og del kjøttet i biter. Hell over olje og krydre med urter, salt og pepper. 
  • Pensle brødet med olivenolje og grill det på begge sider. Legg på paprika og høvle over parmesan. Dryss til slutt over litt flaksalt. 

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
2 stemmer