Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Røkelaks på grovt brød blir et helt festmåltid. Her har vi kombinert den gode røkte smaken med litt syre fra sitron og et kokt egg. SÅ enkelt - og SÅ godt!
Ribbe! Bare ordet gjør at en får vann i munnen. Det er en av våre beste råvarer, med mørt og saftig kjøtt. Det beste er at det passer like godt på en skive brød som ved siden av potet og surkål.
Brød og ost er som hånd i hanske. Et skikkelig smørbrød med juleosten Edamer er nydelig! Server det til gjester eller lag det til deg selv når du trenger en liten pust i bakken.
Ost og skinke er en klassiker blant påleggene. Litt pesto og litt grønn pynt som garnityr, så har du gjort hverdagsskiven om til et fristende smørbrød!
Dette er ren luksus på en brødskive. Klassikeren Eggs Benedict består av en sprø skive brød, spinat, skinke, posjert egg og hollandaise saus på toppen. Mektig godt!