Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 smørbrød
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 smørbrød

Smørbrød med røkelaks

Røkelaks på grovt brød blir et helt festmåltid. Her har vi kombinert den gode røkte smaken med litt syre fra sitron og et kokt egg. SÅ enkelt - og SÅ godt!
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Kok egg etter ønske.
    Bløtkokt egg: 3-6 minutter
    «Smilende» egg: 6-8 minutter
    Hardkokt egg: 8-10 minutter
  • Smør smør på hver brødskive.
  • Fordel salat og røkelaks på hver skive. Skrell egget, og krydre det med salt. 
  • Skvis litt sitronsaft over røkelaksen og ha over tynne strimler av sitronskall.
  • Server smørbrødet med kokt egg.

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer