Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 smørbrød
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 smørbrød

Smørbrød med ribbe

Ribbe! Bare ordet gjør at en får vann i munnen. Det er en av våre beste råvarer, med mørt og saftig kjøtt. Det beste er at det passer like godt på en skive brød som ved siden av potet og surkål.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Finsnitt rødkål og ha det over i en bolle. Strø salt over kålen, og la det stå og trekke i ti minutter.

  • Skyll kålen under kaldt vann, og klem vannet ut av kålen.

  • Smør litt grov sennep utover brødskiva og legg på ribbeskiver.

  • Skjær appelsin i tynne skiver og fordel skivene sammen med rødkålen utover smørbrødet.

    Ribberull kan også brukes. Og du kan fint bruke rester av ferdiglaget rødkål. 

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer