Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Bygg Emmer Havre Hvete Rug Spelt Vis alle

Innbakte pølser

Innbakte pølser, pølsehorn, pigs in a blanket – kjært barn har mange navn. Perfekt som snacks til store og små gjester.
rask
enkelt

Fine eltefrie rundstykker

Deigen til fine, eltefrie rundstykker kan røres sammen kvelden i forveien på 1-2-3. Voilà – saftige rundstykker med perfekt skorpe til frokosten!
lang
enkelt
Fint

Goro

Goro er en av våre eldste julekaker, og smaker av kardemomme og smør med et hint av sitrus. Kakene er tynne og sprø, og har et utpreget flott bladmønster.
lang
vanskelig

Lussekatter

Lussekatter er deilige hveteboller i ulike fasonger som vi baker til Luciadagen 13. desember. Gulfargen kommer fra krydderet safran.
Middels
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Krumkaker

Krumkaker er en julekake stekt i jern formet som kremmerhus eller dessertskåler. Smaker deilig med fyll av pisket krem og bær.
rask
Middels

Strull

Strull lages i krumkakejernet og rulles sammen til deilige kaker. Server med pisket krem og bær så har du en rask juledessert.
Middels
Middels

Shokupan – japansk melkeloff

Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Den japanske bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Middels
Middels
Fint

Damperbread fra Australia

Damperbread kan både stekes i folie over bål eller hjemme i jerngryte. Brødet har få ingredienser og trenger ikke heving.
rask
enkelt
Fint