Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

søtbakst

Brioche

Briocher er fluffy og gylne hveteboller med fransk opphav. De lages av gjærbakst tilsatt rikelig med egg og smør og passer perfekt til helgefrokosten.
lang
Middels

Sportsboller

Sportsboller ble utviklet til Ski-VM i Oslo 2011. Bollen er halvgrov, gir masse energi og smaker deilig av havre, gulrot og eple. 
Middels
Middels

Trønderrose

Trønderrose er en søt hvetekringle bakt med sitronskall i deigen, og fylt med sukker, kanel, rosiner og mandler. Passer ypperlig som burdagskringle.
Middels
Middels

Kanelknuter

Kanelknuter er luftige smaksbomber med sukker, smør og kanel. Denne oppskriften gir deg boller både voksne og barn vil elske.
Middels
Middels

Kanelstjerne

En dekorativ kanelstjerne av søt gjærbakst med deilig kanelfyll. Den er enklere å lage enn det ser ut! Se trinn-for-trinn-bildene for fremgangsmåte.
Middels
Middels

Små boller

Disse små bollene er spesielt godt egnet for små barnehender som ønsker å lage noe ekstra godt.
Middels
Middels

Romantiske hjerteboller med krem og bringebær

Hjerteboller med krem og bringebær er perfekt bakst til den du vil gjøre ekstra stas på. Søte, gode og litt romantiske.
Middels
Middels

Grove fastelavnsboller med kremost og friske bær

Grove fastelavnsboller med havre er et litt sunnere alternativ til de klassiske fastelavnsbollene. Disse er ekstra gode med kremost og friske bær, og passer godt til søndagsfrokosten.
Middels
Middels

Appelsinmuffins til påske

Appelsinmuffins blir garantert en favoritt til påskekosen! Nypresset appelsinjuice i trippel dose gir ekstra saftige muffins med frisk smak.
Middels
Middels