Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
søtbakst
Briocher er fluffy og gylne hveteboller med fransk opphav. De lages av gjærbakst tilsatt rikelig med egg og smør og passer perfekt til helgefrokosten.
Sportsboller ble utviklet til Ski-VM i Oslo 2011. Bollen er halvgrov, gir masse energi og smaker deilig av havre, gulrot og eple.
Trønderrose er en søt hvetekringle bakt med sitronskall i deigen, og fylt med sukker, kanel, rosiner og mandler. Passer ypperlig som burdagskringle.
Kanelknuter er luftige smaksbomber med sukker, smør og kanel. Denne oppskriften gir deg boller både voksne og barn vil elske.
En dekorativ kanelstjerne av søt gjærbakst med deilig kanelfyll. Den er enklere å lage enn det ser ut! Se trinn-for-trinn-bildene for fremgangsmåte.
Disse små bollene er spesielt godt egnet for små barnehender som ønsker å lage noe ekstra godt.
Hjerteboller med krem og bringebær er perfekt bakst til den du vil gjøre ekstra stas på. Søte, gode og litt romantiske.
Grove fastelavnsboller med havre er et litt sunnere alternativ til de klassiske fastelavnsbollene. Disse er ekstra gode med kremost og friske bær, og passer godt til søndagsfrokosten.
Appelsinmuffins blir garantert en favoritt til påskekosen! Nypresset appelsinjuice i trippel dose gir ekstra saftige muffins med frisk smak.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.