Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

vår

Morellkake

Morellkake er en fantastisk bløtkake med kakao, smørkrem, krokan og ferske moreller som passer flott til fest, bursdager eller som kake på koldtbordet.
Middels
Middels

Vaniljerull med pasjonsfruktcurd

Vaniljerull med pasjonsfruktcurd er en kake med det beste fra to verdener, tradisjonelle norske sommersmaker som jordbær og rullekake, og eksotiske smaker som pasjonsfrukt og mascarpone.
lang
vanskelig

Sjokoladekake med lakris

Sjokoladekake med lakris og pistasj er en franskinspirert kake festkake til bursdag og sommerfest med sukkerbrødbunn, vaniljekrem og pynt av jordbær og moreller.
lang
Middels

Ostekake med ferskenpuré

Ostekake med ferskenpuré og en knasende god kakebunn av havre, hasselnøtter og kokos. Kaken er enkel å lage og smaker himmelsk, både syrlig og søtt på samme tid.
Middels
enkelt

Sommerkake

Sommerkake med deilig smak av sitron, rabarbra og jordbær. En frisk og god kake med nøtter og hvit sjokolade i bunnen.
lang
vanskelig

Grunnlovskake

Grunnlovskake med marengssmørkrem, sitron, jordbær, og hvit sjokoladekrem med blåbær er en himmelsk bløtkake til 17. mai.
lang
vanskelig

Vimpelkake

Vimpelkake er en kreativ og deilig sjokoladekake med sjokolademarengs og norske bringebær.
Middels
Middels

Kake i rødt, hvitt og blått

Kake i rødt, hvitt og blått, eller flaggkake, er laget av sukkerbrød med blåbær og bringebær. Kaken er fylt og dekket med ostekrem og pyntet med friske bær og sjokolade til 17. mai.
lang
Middels

Pavlova med friske bær

Pavlova med friske bær er en luftig og søt dessertkake av marengs som er oppkalt etter den russiske danseren Anna Pavlova. Pynt kaken med krem, vaniljekrem og friske bær.
Middels
Middels

Skive med flaggpynt

Skive med flaggpynt til 17. mai og andre feiringer passer perfekt til barn til frokost, lunsj eller som et mellommåltid. Dekk brødskiver med kremost, bringebær og blåbær i flaggmønster.
rask
enkelt