Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Verdens brøddag

Shokupan – japansk melkeloff

Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Den japanske bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Middels
Middels
Fint

Speltbrød med surdeig fra Litauen

Speltbrød med surdeig fra Litauen er et skåldet speltbrød som bakes over to dager. Resultatet er et saftig og holdbart brød.
Middels
vanskelig
Ekstra Grovt

Cornbread – maisbrød

Cornbread, eller maisbrød, er en spennende bakst som kombinerer europeiske baketradisjoner med amerikanske råvarer. Brukes gjerne som tilbehør til gryter.
rask
enkelt
Fint

Injera fra Eritrea

Injera-brød passer perfekt sammen med middagsrester. Denne oppskriften er laget med norske meltyper og surdeig.
Middels
Middels
Ekstra Grovt

Damperbread fra Australia

Damperbread kan både stekes i folie over bål eller hjemme i jerngryte. Brødet har få ingredienser og trenger ikke heving.
rask
enkelt
Fint