Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Bli med i vår adventskonkurranse!

Ta bilde av julebaksten og delta i vår adventskonkurranse. Vi deler ut fine, julerøde forklær i god kvalitet til vinnerne.
Skriv ut
Vinn julerødt forkle i vår adventskonkurranse

Vinn julerødt forkle i vår adventskonkurranse

 

Vi gleder oss til jul, og vi gleder oss like mye over julebakingen over vårt ganske land! Og nå ønsker vi også å gjøre litt stas på noen av de som trekker frem forkle og bakeutstyr og skaper stemning med god julebakst frem mot jul. 

 

Vi har derfor satt i gang en adventskonkurranse på Instagram, der vi hver uke frem mot jul velger ut en vinner som får et fint og julerødt forkle fra Opplysningskontoret for brød og korn. 

 

Slik blir du med i konkurransen

 

Vil du være med? Det er enkelt: Bak noe til jul, ta et bilde og legg det ut på Instagram med tagg #minjulebakst og @brodogkorn.no – så er du med.

Vår adventskonkurranse starter fredag 19. november. Hver uke frem mot jul velger vi ut et bilde som fanger førjulsstemningen på en god måte. 

Vi deler selvsagt veldig gjerne bidragene! #shoutout

 

Følg oss gjerne på Instagram for daglige juledrypp, inspirasjon og praktiske tips.

 

>> Julekaker som sikrer julestemningen

 

Instagram kan ikke holdes ansvarlig for konkurransen. Kampanjen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av eller har noen tilknytning til Instagram.