Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

julekaker

Risboller

Mange synes risboller hører med til julefeiringen. Og det skal godt gjøres å bare spise en av disse...
rask
Middels

Havreflarn

Havreflarn er lette, søte og sprø, enkle å lage og enda enklere å spise. Så det er kanskje ikke så rart de er en av de mest populære kakene til jul?
Middels
Middels

Serinakaker

Serinakaker er nok de kakene som forekommer oftest på norske kakefat. Enkle å lage og en favoritt både blant store og små.
Middels
Middels

Lussekatter

Lussekatter er deilige hveteboller i ulike fasonger som vi baker til Luciadagen 13. desember. Gulfargen kommer fra krydderet safran.
Middels
enkelt

Barnas konfekt

Barnas konfekt er deilige små havrekuler med smak av sjokolade. Disse er superenkle å lage og smaker veldig godt. En perfekt gaveidé til jul.
rask
enkelt

Krydderkake med sirup og ingefær

Krydderkake med sirup og ingefær er toppet med deilig melisglasur. Formkaken passer fint til jul, og holder seg fin i mange dager hvis du pakker den godt inn.
Middels
Middels

Tropisk aroma

Tropisk aroma er en utrolig festlig og god kake med en søt stjerneoverraskelse i midten.
Middels
vanskelig

Myke pepperkaker

Myke pepperkaker med kanel, nellik, kakao og kardemomme smaker kjempegodt, og passer til jul og bursdager. De små krydderkakene kan også bakes som en stor kake.
rask
enkelt

Pepperkaker med blåskimmelost

Pepperkaker med blåskimmelost er en fantastisk god dessert eller kveldsrett å servere til jul. Topp det hele med litt fikensyltetøy og et glass god portvin.
rask
enkelt

Pepperkakedeig med lys sirup

Pepperkakedeig med lys sirup smaker herlig til jul med ingefær, nellik, pepper og kardemomme. Bruk deigen til å lage pepperkaker for å pynte en pepperkakekake med eller til pepperkakehus.
lang
Middels

Stjernebiscotti

Stjernebiscotti er Italienske kjeks med stjerneanis, pecannøtter og havregryn, og er perfekt følge til julegløggen.
rask
Middels

Julepakker

Julepakker er små julekaker med kanel, ingefær og nellik formet som julegaver til jul. Med melisglasur og konditorfarge lyser disse opp på kakefatet.
lang
vanskelig