Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Hanne vant 50 kilo mel

Hanne Camilla Dyrnes tok vår quiz om kosthold, og ble den heldige vinner av ett års forbruk av brød. Den premien ville hun gjerne ha i form av mel!
Skriv ut

– Dette er noe av det mest spesielle jeg har vunnet noen gang! sier Hanne Camilla Dyrnes (51) fra Fjell utenfor Bergen. Hun deltok i Brød Virker sin kostholds-quiz, og ble trukket ut som den heldige vinner blant over 1200 deltakende. 

Hanne legger mel i bilen

 

Trebarnsmoren ble mildt sagt overveldet over den store premien, som lød på ett års forbruk av brød. Det passet imidlertid enda bedre å få premien som mel, da Hanne Camilla er en ivrig hobbybaker. 

 

– Jeg har kastet meg på bakebølgen, og prøver å bake det meste av brødet vi spiser i familien. Det går mye i surdeig og langtidsheving eller i form av eltefritt brød, forteller Hanne Camilla. 

 

Prøving og feiling

Det var en kollega som inspirerte henne til å prøve surdeigsbakst rett før påske.

– Det tok tid før jeg fikk dreisen på surdeigsbakingen. Jeg fikk noen aha-opplevelser underveis, som for eksempel hvor lenge man skal elte. I går kveld bakte jeg grovt gulrotbrød, og det ble veldig godt – men kompakt. Sannsynligvis hevet jeg det for kort tid eller stekte det på for høy varme. Jeg har også bakt byggbrød to ganger med godt resultat. Det er godt likt hos hele familien. Det kan dessuten lages med 1/4 pakke gjær og heves over lengre tid,  sier Hanne Camilla.

 

50 kilo mel på tralleFamilien på fem har et stort brødforbruk, og premien på hele 50 kilo mel kommer godt med.

 

– Vi spiser brød både til frokost, kveldsmat og i matpakkene, så det går fort ett brød om dagen! Nå har også jeg begynt med matpakke, selv om jeg har kantine på jobben. Da vet jeg hva jeg får i meg, sier Hanne Camilla. 

 

Flere vinnersjanser!

Det var kategori – og utviklingssjef hos Møllerens, Henriette Thomsen, som hadde gleden av å overlevere premien på 50 kilo mel til Hanne Camilla. Nå er det bare en ting den heldige vinneren lurer på…

 

– Hvor skal jeg plassere alt melet?

50 kilo mel overleveres til quiz-vinner

Henriette Thomsen (t.h.) fra Møllerens og vinner Hanne Camilla Dyrnes. Foto: Helge Hansen

Selv om Hanne Camilla har stukket av med første premie, er det flere sjanser til å vinne ett års forbruk av brød. Ny quiz med nytt tema gir nye vinnersjanser – det er bare å prøve!