Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

bakerlandslaget

Rustikke rundstykker

Rustikke rundstykker er herlig gjærbakst av rug og hvetemel som passer like godt som tilbehør til middagen som i matpakken til lunsj.
Middels
Middels
Fint

Myslirundstykker

Myslirundstykker er saftige og smakfulle med havregryn, grov hvete, gresskarkjerner og tørket frukt. Smaker godt med ost i matpakken eller som turmat.
Middels
Middels
Halvgrovt

Hveterundstykker med hatt

Hveterundstykker med hatt lages av fin loffdeig strødd med litt rugmel på toppen. Spis dem ferske og delikate som tilbehør til middag eller deilig lunsj.
Middels
Middels
Fint

Hasselnøttrundstykker

Hasselnøttrundstykker er laget av fint hvetemel, ristede og hakkede hasselnøtter, og smaker som saftig loff med nøttesmak. De smaker godt med ost til, eller til en varm suppe.
Middels
Middels
Fint

Durumrundstykker

Durumrundstykker av hvetemel, durumhvete og fin sammalt rug er smakfulle og dekorative rundstykker som både barn og voksne vil glede seg over til lunsj.
Middels
Middels
Fint

Loffrundstykker

Loffrundstykker er luftige og enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Fint

Valnøttrundstykker med spelt

Valnøttrundstykker med spelt, rug og bygg har en spennende smak av nøtter. Server dem gjerne i matpakken, til lunsj eller som tilbehør til middagen.
Middels
Middels
Fint

Rødbetrundstykker med nøtter

Rødbetrundstykker med nøtter er herlig gjærbakst av sammalt hvete, rug og rødbetjuice. Server dem som tilbehør til middag til jul eller lag sandwich i matpakken.
Middels
Middels
Fint

Solsikkerundstykker

Solsikkerundstykker er velsmakende gjærbakst av grov sammalt rug, hvetemel og solsikkekjerner du serverer med pålegg eller som kuvertbrød til middag.
Middels
Middels
Fint