Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

julebakst

Havreflarn

Havreflarn er lette, søte og sprø, enkle å lage og enda enklere å spise. Så det er kanskje ikke så rart de er en av de mest populære kakene til jul?
Middels
Middels

Julesnurrer

Julesnurrer er herlige hveteboller med kanel, muskat, ingefær og nellik med smak og duft av jul. Perfekte til julefrokosten, eller som en smak på førjulen.
Middels
Middels

Julekake – Julebrød

Julekake eller julebrød med rosiner og sukat er en klassisk søt hvetekake vi baker til jul. Med smør og brunost kan det ikke slå feil til frokost og lunsj.
Middels
Middels

Pepperkakescones med julekrydder

En julete vri på klassikeren scones! Våre pepperkakescones med nellik, kanel og ingefær smaker nydelig sammen med appelsinmarmelade, appelsinsmør og litt krem.
rask
Middels

Honningkake

Honningkake kan brukes både som brød og kake. Det dufter og smaker jul av ingefær, nellik, appelsinskall, rom og kanel. Som kake er den nydelig med en smørkrem inni.
Middels
Middels

Kanelstjerne

En dekorativ kanelstjerne av søt gjærbakst med deilig kanelfyll. Den er enklere å lage enn det ser ut! Se trinn-for-trinn-bildene for fremgangsmåte.
Middels
Middels

Pandemi gir julebakst-boom

I år kommer det til å bli bakt ekstra mange julekaker i de tusen hjem. Det kan vi takke koronapandemien for.

Syv baketips for de syv slag

Torunn har bakt julekaker i snart 60 år. Her deler hun sine syv beste råd for å lykkes med baksten til jul.

Julebakst er en sosial aktivitet

Når vi baker julekaker, gjør vi det helst sammen med andre. En fersk undersøkelse viser at mer enn 6 av 10 som baker til jul, gjør det sammen med familie eller venner.

Oppskrifter på julekaker går i arv

Når vi baker til jul, gjør vi det ofte etter oppskrifter som har gått i arv mellom generasjoner.

Kransekakestenger

Kransekakestenger er en favoritt hos mange, både til hverdagskaffen, 17. mai og julefeiringen. De smaker godt, er dekorative på kakebordet og supre å gi i vennegave.
Middels
Middels