Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
småkaker
Biscotti med mandler og sjokolade
Ber du om biscotti i Italia vil du nok ikke alltid få slike. Biscotti er navnet brukt utenfor Italia, og betyr kjeks på italiensk. De fleste italienere kjenner nok disse som cantucci eller biscotti di Prato.
Middels
enkelt
Risboller
Mange synes risboller hører med til julefeiringen. Og det skal godt gjøres å bare spise en av disse...
rask
Middels
Byggrynskrem med kakerester
Byggkrem er en fantastisk god dessert som lar seg kombinere med veldig mange råvarer. Vi har slått sammen byggkrem og rester av småkaker. Super kombo!
rask
enkelt
Punsjeboller som julekonfekt
Noen kjenner dem som punsjeboller, andre som romkuler. Uansett; disse er små herlige munnfuller, som er en perfekt måte å får brukt opp kakerester. Ingen vil tenke at dette er restemat. Dette er luksus!
rask
enkelt
Havrekjeks med banan
Havregryn og en godt moden banan er det eneste du trenger til denne supre oppskriften. Så enkelt at alle kan få det til, og med en god smak av havre og banan.
rask
enkelt
Ekstra Grovt
Trestammer
Lag noe veldig godt av restene etter noe annet godt! Bedre kan det ikke bli. Disse klassiske trestammene er den perfekte måten å nyte kakerester på. Hugg i vei!
Middels
Middels
Serinakaker
Serinakaker er nok de kakene som forekommer oftest på norske kakefat. Enkle å lage og en favoritt både blant store og små.
rask
Middels
Madeleines
En madeleine, flere madeleines, er søte, franske fristelser med smak av sitron. De skjellformede småkakene er ypperlig kaffekos.
rask
Middels
Cake pops med frukt og sjokolade
Cake pops med frukt og sjokolade er lekre små sjokoladekaker i biter som er satt på pinne, og dyppet i flytende hvit sjokolade. Herlig til bursdagsfest!
Middels
vanskelig
Cake pops: Røde ballonger
Cake pops: Røde ballonger er små kaker på pinne formet som ballonger, og dekket med deilig markjordbærgelé! Nytt og spennende å servere i barneselskapet.
Middels
Middels
Panforte
Panforte er en skikkelig bombe av en julekake fra Siena i Italia med mørk sjokolade, hasselnøtter, tørket frukt og honning og finrevet sitonskall. Nytes i små biter som konfekt.
rask
Middels
Peanøttsmør cake pops
Peanøttsmør cake pops smaker deilig av peanøttkrokan og salt karamell. Smuldre en kakebunn, trill ut kuler, sett pinne i, og dypp i smeltet sjokolade. Nyt!
Middels
Middels