Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
søtbakst
Franske boller
Franske boller med sjokoladefyll, eller briocher, er gjærbakst med mye egg. Putt litt mørk eller hvit sjokolade i midten og du får deilig, søt bolle som alle liker.
Middels
vanskelig
Brioche
Briocher er fluffy og gylne hveteboller med fransk opphav. De lages av gjærbakst tilsatt rikelig med egg og smør og passer perfekt til helgefrokosten.
lang
Middels
Trønderrose
Trønderrose er en søt hvetekringle bakt med sitronskall i deigen, og fylt med sukker, kanel, rosiner og mandler. Passer ypperlig som burdagskringle.
Middels
Middels
Kanelknuter
Kanelknuter er luftige smaksbomber med sukker, smør og kanel. Denne oppskriften gir deg boller både voksne og barn vil elske.
Middels
Middels
Kanelstjerne
En dekorativ kanelstjerne av søt gjærbakst med deilig kanelfyll. Den er enklere å lage enn det ser ut! Se trinn-for-trinn-bildene for fremgangsmåte.
Middels
Middels
Små boller
Disse små bollene er spesielt godt egnet for små barnehender som ønsker å lage noe ekstra godt.
Middels
Middels
Romantiske hjerteboller med krem og bringebær
Hjerteboller med krem og bringebær er perfekt bakst til den du vil gjøre ekstra stas på. Søte, gode og litt romantiske.
Middels
Middels
Grove fastelavnsboller med kremost og friske bær
Grove fastelavnsboller med havre er et litt sunnere alternativ til de klassiske fastelavnsbollene. Disse er ekstra gode med kremost og friske bær, og passer godt til søndagsfrokosten.
Middels
Middels
Appelsinmuffins til påske
Appelsinmuffins blir garantert en favoritt til påskekosen! Nypresset appelsinjuice i trippel dose gir ekstra saftige muffins med frisk smak.
Middels
Middels