Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Vi har fått nye nettsider!

Brodogkorn.no fremstår i dag i ny drakt. Vi har pusset opp både design og innhold for å gjøre tjenestene fra Opplysningskontoret for brød og korn enda enklere og mer inspirerende for brukerne våre.
Skriv ut

Sidene er enkle å navigere seg gjennom, helt øverst finner man alltid en enkel inngang til aktuelt tema for eksempel Brød virker, Kornfakta og Oppskrifter, samt et åpent søkefelt. Uansett hvor man befinner seg på sidene, skal det alltid være flere muligheter til å søke seg inn til det man er ute etter.

 

Kornfakta er vår informasjonsbank, der man blant annet finner tips og råd til bruk på kjøkkenet, statistikk og fagkunnskap om korn og brød, kostholdsråd og nyhetsarkiv. Kornfakta vil bli fylt med ny informasjon fortløpende.

 

Under Oppskrifter finner man flere hundre kvalitetsoppskrifter, alle med bilder og trinn-for-trinn veiledning. Oppskrifter vil kontinuerlig få påfyll etter hvert som nye oppskrifter utvikles. Og en forbedret utgave av Grovhets-kalkulator gjør det enkelt å beregne hvor grove egne oppskrifter er.

 

Aktuelt tema viser det hovedfokuset Opplysningskontoret for brød og korn har den aktuelle perioden. Tema vil variere gjennom året, og er hele tiden basert på de behov forbrukerne har til enhver tid. Vi starter med Brød virker.

 

På forsiden finner man i tillegg innganger til kategorier i form av et felt med knapper på høyre side. Knappene gjelder for forskjellige grovhetsbetegnelser i Brødskalaen, type bakst, måltid og sesong i tillegg til aktuelt tema.

 

De nye sidene samsvarer med våre sosiale medier, og de er åpnet for dialog i form av et kommentarfelt som kan benyttes for spørsmål, tips, ris og ros.

 

Vi håper dere synes nettsiden ble bra, og tar gjerne imot kommentarer og tips dersom dere mener det er noe som bør forbedres. Send i så fall en melding til post@brodogkorn.no

 

Sist oppdatert: 21.01.16