Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Kornfakta

Her kan du finne fakta om korn, mel og brødvaner samt statistikk. Kort sagt, alt du trenger å vite om brød.
Vis alle Baketips Bærekraft Korn og mel Kosthold Nyheter

Inviter til brødrestefest

Her er menyen du lager når mengden brødrester har hopet seg opp. Fire deilige retter - der alle har brødrester som en viktig ingrediens.

6 globale påskebrød

Engelske korsboller, greske påskebrød eller matzah, om du ønsker å utforske andre påsketradisjoner har du mange muligheter.

5 gode brød fra Ingrid Espelid Hovig

Den kjente og folkekjære fjernsynskokken Ingrid Espelid Hovig står bak nesten 60 kokebøker. Her er 5 av hennes nydelige oppskrifter på gode, grove brød.

5 brød som passer perfekt som tilbehør til middag

Mettende, rimelig, raskt og enkelt – her er oppskriftene på 5 smakfulle brød som egner seg ypperlig som tilbehør til middagen.

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Variert kost gir glede og overskudd – og en sunn kropp

Et variert kosthold bestående av grove kornprodukter gjør godt fra topp til tå.

Inspirerende matpakker for hele uken

Med disse supertipsene tryller du frem fristende matpakker hver dag hele uken.

Feirer sola med nystekte solboller

Når de første solstrålene skinner over fjellene i Tromsø, har byens bakere allerede vært i sving i mange timer. «Alle» skal ha solboller på soldagen.

Våre groveste brød

Les hvorfor det er smart å spise mer grovt, og la deg inspirere av oppskriftene på våre groveste brød.