Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Kornfakta

Her kan du finne fakta om korn, mel og brødvaner samt statistikk. Kort sagt, alt du trenger å vite om brød.
Vis alle Baketips Bærekraft Korn og mel Kosthold Nyheter

Helter på jordet – med skiver i matpakken

For bøndene som jobber lange dager med å så korn i jorda, er det bare én ting som duger i matpakken.

Tre typer loff til fest

Med en og samme deig kan du lage tre dekorative loff til fest.

Vis oss ditt #EggOgBrød – og vinn lekkert stekepannesett

Vi har lyst å se egg og brød fra hele Norge - og belønner tre vinnere med hvert sitt stekepannesett.

Surdeigs-boomen holder stand

Da Norge stengte ned, blomstret interessen for surdeig opp. Ett år senere er surdeigen fortsatt populær i de tusen karantenehjem.

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Ja, vi elsker egg og brød i påsken

Egg og brød går hånd i hånd - særlig når det er påske. Her er våre ti beste oppskrifter med egg og brød.

8 nye byggoppskrifter som gir vann i munnen

Her er åtte nye og deilige matretter med bygg som du kan spise til både lunsj, middag og dessert.
Tyggegummitesten

Tyggegummitesten viser når deigen er ferdig eltet

Tyggegummitesten er den enkleste og beste metoden dersom du vil vite om deigen er ferdig eltet.

Grove oppskrifter med finfin smak

Bytt fra fint til grovt og kjenn nye smaker, opplev spennende variasjon og få bedre helse.