Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Nyheter

Nå sås det millioner av brød på norske jorder

I disse dager går såkornet i jorda som kan gi 600 millioner norske brød. Kornproduksjonen er utrolig viktig for selvforsyningsgraden i Norge.

– Uetisk og ulogisk å kaste mat

Kjøkkensjef Jimmy Øien lager helst mat av rester. Her er hans beste tips for å ta vare på maten.

6 globale påskebrød

Engelske korsboller, greske påskebrød eller matzah, om du ønsker å utforske andre påsketradisjoner har du mange muligheter.

5 gode brød fra Ingrid Espelid Hovig

Den kjente og folkekjære fjernsynskokken Ingrid Espelid Hovig står bak nesten 60 kokebøker. Her er 5 av hennes nydelige oppskrifter på gode, grove brød.

5 brød som passer perfekt som tilbehør til middag

Mettende, rimelig, raskt og enkelt – her er oppskriftene på 5 smakfulle brød som egner seg ypperlig som tilbehør til middagen.

Inspirerende matpakker for hele uken

Med disse supertipsene tryller du frem fristende matpakker hver dag hele uken.

Feirer sola med nystekte solboller

Når de første solstrålene skinner over fjellene i Tromsø, har byens bakere allerede vært i sving i mange timer. «Alle» skal ha solboller på soldagen.

Våre groveste brød

Les hvorfor det er smart å spise mer grovt, og la deg inspirere av oppskriftene på våre groveste brød.