Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Kornfakta

Her kan du finne fakta om korn, mel og brødvaner samt statistikk. Kort sagt, alt du trenger å vite om brød.
Vis alle Baketips Bærekraft Korn og mel Kosthold Nyheter

Bakte julegaver

Om du vil gi noe forseggjort eller bare trenger en rask og fin julegave – her er 16 tips til julegaver til å spise opp.
Kuvertbrod med rødbeter

Rundstykkene til julefrokosten

Smakfulle, fristende og nystekte rundstykker gjør julefrokosten ekstra koselig – her er våre beste oppskrifter på rundstykker til jul.

Ti brødmiddager til under 50-lappen

Brød er perfekt om du vil lage billige, raske og næringsrike middager – her er ti oppskrifter til en billig penge.

Smaken av syv land på brødskiva

Brød med pålegg er en matrett som har mange internasjonale variasjoner. Her er 7 smørbrød man kan spise for å markere Verdens brøddag 16. oktober.

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Fem grunner til å elske brød

Derfor er det ingen over og ingen ved siden!

Bakeutstyr som gir barn bakeglede

Godt bakeutstyr er halve jobben når du vil at barna skal bli glade i å bake. Her er det de trenger.

Hurra for norske epler!

Tirsdag 26. september feirer vi den norske epledagen med epler i bakst til alle måltider.

5 tips til å ta vare på brødet

Brød er blant den mest miljøvennlige maten du kan velge. Ihvertfall hvis du følger disse rådene om hvordan du unngår å kaste brød i søpla!