Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 skiver
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 skiver

Kalkunsmørbrød à la Waldorf

Kalkunsmørbrød à la Waldorf er en deilig smårett til jul. Govbrød og kalkunpålegg fylt med klassisk waldorfsalat av sitronmajones, selleri, ananas, druer og nøtter.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Sitronmajones: Ha eggeplomme, eddik, sitronsaft og skall av en sitron i en bolle. Spe med olje under konstant visping til majonesen er tykk og glatt. Finhakk gressløk og bland inn i majonesen. Smak til med salt og pepper.
  • Del selleri og ananans i fine staver, del druene i to og hakk nøttene.
  • Anretning: Bre smør på brødskivene, legg over kalkunpålegg sitronmajones, selleri, ananas, druer og nøtter.

 

Finn mer om samme tema:

0 / 5