Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 10 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Olivenrøre til 5 skiver
Hvor lang tid tar det? 10 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Olivenrøre til 5 skiver

Oliven – pålegg

Oliven er en herlig ingrediens å bruke i brødet, men jammen smaker den ikke godt som pålegg også! Også er oliven - pålegg kjempelett å lage, hjemmelaget pålegg på 1-2-3.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Ha oliven, sennep, kapers og litt olivenolje i en blender. Kjør ingrediensene til de er godt blandet.
  • Ha i litt hakket timian og persille, og smak til med sitronsaft. Kjør en liten runde til med blenderen.
  • Legg de knuste olivene på en fersk brødskive under god skinke, chèvre eller mozzarella.

Finn mer om samme tema:

3.5 / 5
4 stemmer
Les eller skriv kommentarer