Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Duften av løk, smør og ristet brød. Hva gir det? Lykke og løksuppe! Den franske klassikeren er nydelig på smak, og gir en ekstra piff til noen skiver tørt brød. Voila!
Visste du at vikingene laget pizza? Da som brødtallerken, men prinsippet er det samme: En bunn av brød og fyll oppå. Denne oppskriften er utviklet av bakerne hos Lofthus Samvirkelag.
Brødpudding er en perfekt måte å få brukt opp brødrestene. En brødpudding er ikke bare en brødpudding. Du kjenner kanskje mest til de søte? Men visste du at en brødpudding fint kan være middag?
Croque Monsieur har fått navnet sitt som et slags herresmørbrød, med croque som betyr å bite, og selvsagt monsieur - herr. Men dette kan spises av alle, uansett kjønn. Lag gjerne med brødrester - nydelig!
Croque madame er et lekkert ostesmørbrød med det lille ekstra: Hvit saus og et speilegg på toppen. En fransk klassiker du kommer til å vende tilbake til!