Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Brødrester
Crostini
Crostini er herlig tynne og sprø brødskiver ristet gylne i ovnen sammen med olivenolje. Server som forrett med for eksempel sopp.
rask
enkelt
Brødrasp
Brødrasp er en enkel måte å få brukt opp brød som har blitt tørt, og det kan benyttes til så mangt. Ha det for eksempel i fiskekakene eller på gratengen til middag.
rask
enkelt
Arme riddere
Arme riddere er en klassisk dessert og en enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på. Server til søndagsfrokosten eller som en dessert.
rask
enkelt
Soppsandwich
Høsten er tiden for soppsanking. Bruk den soppen du finner vilt eller i butikken til å lage soppsandwich med deilig smak av høst.
rask
enkelt
Tomatbruschetta
Tomatbruschetta er en god og enkel måte å få spist opp litt gammelt brød. Bruschetta kan en toppe med mange ulike råvarer!
rask
enkelt
Ribollita
Ribollita er en italiensk restesuppe. Den originale oppskriften inneholder tørt brød, cannelini-bønner og svartkål. Vi lager den med linser og byggryn og serverer med gratinert, daggammelt brød.
rask
Middels
Croque madame
Croque madame er en fransk klassiker. Et lekkert ostesmørbrød med det lille ekstra: Hvit saus og et speilegg på toppen. En sandwich du garantert kommer til å vende tilbake til!
rask
Middels
Eplebrødpudding
Eplebrødpudding, opprinnelig kalt Æble-Kage, smaker nydelig av kanel og er perfekt på kalde vinterkvelder. Oppskrift i samarbeid med Ragnhild Hutchison.
rask
enkelt
Eggs Benedict
Dette er ren luksus på en brødskive. Klassikeren Eggs Benedict består av en sprø skive brød, spinat, skinke, posjert egg og hollandaise saus på toppen. Mektig godt!
rask
vanskelig
Inviter til brødrestefest
Her er menyen du lager når mengden brødrester har hopet seg opp. Fire deilige retter - der alle har brødrester som en viktig ingrediens.
Jimmy Øiens luksusbrødgratinering
Med denne brødgratineringen hever du gratenger fra hverdagsmiddag til fest. Og best av alt: Du blir kvitt restebrød i samme slengen!
rask
enkelt
Sosiale måltider med pull-apartbrød
Pull-apartbrød er den perfekte maten for lange, sosiale måltider der man skravler og spiser om hverandre.