Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Brødrester

Crostini

Crostini er herlig tynne og sprø brødskiver ristet gylne i ovnen sammen med olivenolje. Server som forrett med for eksempel sopp.
rask
enkelt

Brødrasp

Brødrasp er en enkel måte å få brukt opp brød som har blitt tørt, og det kan benyttes til så mangt. Ha det for eksempel i fiskekakene eller på gratengen til middag.
rask
enkelt

Arme riddere

Arme riddere er en klassisk dessert og en enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på. Server til søndagsfrokosten eller som en dessert.
rask
enkelt

Soppsandwich

Høsten er tiden for soppsanking. Bruk den soppen du finner vilt eller i butikken til å lage soppsandwich med deilig smak av høst.
rask
enkelt

Tomatbruschetta

Tomatbruschetta er en god og enkel måte å få spist opp litt gammelt brød. Bruschetta kan en toppe med mange ulike råvarer!
rask
enkelt

Ribollita

Ribollita er en italiensk restesuppe. Den originale oppskriften inneholder tørt brød, cannelini-bønner og svartkål. Vi lager den med linser og byggryn og serverer med gratinert, daggammelt brød.
rask
Middels

Croque madame

Croque madame er en fransk klassiker. Et lekkert ostesmørbrød med det lille ekstra: Hvit saus og et speilegg på toppen. En sandwich du garantert kommer til å vende tilbake til!
rask
Middels

Eplebrødpudding

Eplebrødpudding, opprinnelig kalt Æble-Kage, smaker nydelig av kanel og er perfekt på kalde vinterkvelder. Oppskrift i samarbeid med Ragnhild Hutchison.
rask
enkelt

Eggs Benedict

Dette er ren luksus på en brødskive. Klassikeren Eggs Benedict består av en sprø skive brød, spinat, skinke, posjert egg og hollandaise saus på toppen. Mektig godt!
rask
vanskelig

Inviter til brødrestefest

Her er menyen du lager når mengden brødrester har hopet seg opp. Fire deilige retter - der alle har brødrester som en viktig ingrediens.

Jimmy Øiens luksusbrødgratinering

Med denne brødgratineringen hever du gratenger fra hverdagsmiddag til fest. Og best av alt: Du blir kvitt restebrød i samme slengen!
rask
enkelt

Sosiale måltider med pull-apartbrød

Pull-apartbrød er den perfekte maten for lange, sosiale måltider der man skravler og spiser om hverandre.