Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
julebakst
Havreflarn
Havreflarn er lette, søte og sprø, enkle å lage og enda enklere å spise. Så det er kanskje ikke så rart de er en av de mest populære kakene til jul?
Middels
Middels
Julekake – Julebrød
Julekake eller julebrød med rosiner og sukat er en klassisk søt hvetekake vi baker til jul. Med smør og brunost kan det ikke slå feil til frokost og lunsj.
Middels
Middels
Pepperkakescones med julekrydder
En julete vri på klassikeren scones! Våre pepperkakescones med nellik, kanel og ingefær smaker nydelig sammen med appelsinmarmelade, appelsinsmør og litt krem.
rask
Middels
Honningkake
Honningkake kan brukes både som brød og kake. Det dufter og smaker jul av ingefær, nellik, appelsinskall, rom og kanel. Som kake er den nydelig med en smørkrem inni.
Middels
Middels
Kanelstjerne
En dekorativ kanelstjerne av søt gjærbakst med deilig kanelfyll. Den er enklere å lage enn det ser ut! Se trinn-for-trinn-bildene for fremgangsmåte.
Middels
Middels
Pandemi gir julebakst-boom
I år kommer det til å bli bakt ekstra mange julekaker i de tusen hjem. Det kan vi takke koronapandemien for.
Syv baketips for de syv slag
Torunn har bakt julekaker i snart 60 år. Her deler hun sine syv beste råd for å lykkes med baksten til jul.
Julebakst er en sosial aktivitet
Når vi baker julekaker, gjør vi det helst sammen med andre. En fersk undersøkelse viser at mer enn 6 av 10 som baker til jul, gjør det sammen med familie eller venner.
Oppskrifter på julekaker går i arv
Når vi baker til jul, gjør vi det ofte etter oppskrifter som har gått i arv mellom generasjoner.
Kransekakestenger
Kransekakestenger er en favoritt hos mange, både til hverdagskaffen, 17. mai og julefeiringen. De smaker godt, er dekorative på kakebordet og supre å gi i vennegave.
Middels
Middels