Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
surdeigsbrød
Surdeigsbrød med havre
Et stort deilig surdeigsbrød med havre til lange, late sommerdager. Bytt gjerne ut mer av hvetemelet med havre for mer smak og et grovere alternativ.
lang
vanskelig
Fint
Surdeigsbrød av hvete
Her er et surdeigsbrød med hvete som ikke krever så mye mer enn en god surdeig, mel, vann og honning - og en god dose tålmodighet.
lang
vanskelig
Fint
Grovt surdeigsbrød med havre
Et grovt surdeigsbrød med god smak av havre. Herlig brød både til frokost og matpakker.
lang
vanskelig
Surdeigsbrød med gresskar
Surdeigsbrød formet som gresskar med gresskar i deigen – det kan ikke bli mer høstkos og halloween enn dette.
lang
vanskelig
Fint
Enkelt grovt surdeigsbrød
Enkelt grovt surdeigsbrød egner seg godt til både frokost og matpakke. Lett å lage, men bør stå til heving over natten i kjøleskap.
lang
Middels
Grovt
Surdeigsstarter av hvete
En god surdeigsstarter trenger tålmodighet og repetisjon. En surdeigsstarter trenger nærmere ti dager før den er ferdig, og gjerne ti til i kjøleskapet, før den kan bakes med. Deretter har du utgangspunktet for ren bakemagi!
Middels
Middels
Fint
Surdeig med eple
Surdeig med eple er lurt å ha i kjøleskapet slik at du kan du bake saftige surdeigsbrød eller annen surdeigsbakst når du vil. Bruk gjerne økologisk mel til denne oppskriften.
lang
Middels
Surdeig
Surdeig lager du ikke på et blunk, men brød bakt med det smaker desto bedre! Her gir vi deg oppskriften og en innføring i hvordan surdeig lages.
lang
Middels
Surdeigsfocaccia
Surdeigsfocaccia har en spennende og syrlig smak med deilig skorpe. Perfekt til både salater, lunsj-sandwicher og som tilbehør til tapas.
lang
vanskelig
Fint
Ekstra grovt surdeigsbrød
Ekstra grovt surdeigsbrød er ekstra smakfullt og holder seg saftig lenge. Et perfekt hverdagsbrød som er godt egnet til matpakka.
lang
Middels
Ekstra Grovt
Grovt surdeigsbrød
Grovt surdeigsbrød av grov hvete og rug har surdeig som hever brødet naturlig over lang tid. Det gir smakfullt og sunne brød, og du slipper å tilsette gjær.
lang
vanskelig
Grovt
Fint surdeigsbrød
Fint surdeigsbrød ligner litt på loff, men har friskere smak og god holdbarhet med rustikt utseende. Surdeigen lager du på forhånd, og den hever brødet naturlig uten tilsatt gjær.
lang
vanskelig
Fint