Grov bagett med tunfisksalat
God grov bagett med deilig tunfisksalat er supergodt! Passer til matpakka, som lunsj eller som niste i tursekken.
Ingredienser
2 grove bagetter
8 salatblader
½ rødløk
8 gule cherrytomater
Tunfisksalat:
350 g hermetisk tunfisk i vann
½ rødløk
4 ss majones
4 ss lettrømme
Salt og pepper
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- La tunfisken renne godt av seg i en sil. Finhakk rødløk og bland sammen med majones og rømme. Smak til med salt og pepper.
- Del bagettene i to på langs, uten å skjære helt gjennom. Skjær rødløk i tynne ringer og del tomatene i to.
- Ha på salatblader, tunfisksalat og topp med løkringer, gule tomater og et dryss med pepper.
Tips: Pakk inn i matpapir og ta med på tur.
Bagetter egner seg godt i nistepakken. Se andre forslag til turmat her!