Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Enkelt og kjapt på grillen

Hva er vel raskere og enklere å tilberede enn brød på grillen? Med disse supergode oppskriftene blir det også det mest smakfulle!
Skriv ut

Gi pølsene og kotelettene en velfortjent pause, og legg brød på grillen! Det er både raskt og enkelt å tilberede, og supergodt å spise. 

 

Her er noen smakfulle oppskrifter som kan nytes alene, sammen med en salat eller som forrett til et større måltid. Eller kanskje du ønsker å grille til lunsj? Da kan også disse brødrettene varmt anbefales. 

 

Grillen er også en super måte å bruke opp brødrestene på, for du trenger ikke nybakt  for å lykkes med disse oppskriftene. 

Vel bekomme!

 

1 Pull-apart bagett med hvitløkssmør og urter

oppskrift på Bagett med hvitløkssmør og urter

 

Bagett med hvitløkssmør og urter passer supergodt som tilbehør til supper eller middag. Pakk gjerne inn bagetten i folie og varm den over grillen. 

 

>> Slik lager du bagett med hvitløkssmør og urter

 

2 Tomatbruschetta

oppskrift på Tomatbruschetta

 

Tomatbruschetta er en flott forrett eller en ypperlig snack. Bruk litt gammelt brød, ha på hvitløk og olivenolje, og legg det på grillen. Bruschetta kan en toppe med mange ulike råvarer!

 

>> Så enkelt lager du tomatbruschetta

 

3 Pull-apart rundstykke

oppskrift på Pull-apart rundstykke

 

Et raskt og smaksrikt rundstykke som kan tilberedes i ovnen hjemme, på grillen eller varmes i glørne fra et bål om du er på tur. 

 

>> Hele oppskriften på pull-apart rundstykke får du her

 

4 Miniostesmørbrød med mozzarella og tomater

oppskrift på Miniostesmørbrød med mozzarella og tomat

 

Ostesmørbrød på grillen er nesten selvsagt. Denne enkle varianten med mozzarella og tomater går både fort å tilberede og smaker veldig godt.

 

>> Her er oppskriften på miniostesmørbrød med mozzarella og tomat

 

5 Grillet bruschetta med tapenade og bakte tomater

Bruschetta med tapendae

 

Dette er retten som gir gode sommerminner. Deilig bruschetta med tapenade og bakt tomat. Enkelt å lage på grillen.

 

>> Her er fremgangsmåten for å lage bruschetta med tapenade og bakte tomater