Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Nyheter

Slik baker du glutenfritt til jul

Julekaker skal være for alle, også de som ikke tåler gluten. Her får du tipsene du trenger for å lage deilige glutenfrie julekaker.

Julepizza i romjulen

Slik kan du kombinere gamle og nye mattradisjoner med en fristende julepizza.

Kornforbruket øker

Rapporten om utviklingen i norsk kosthold viser at kornforbruket økte betydelig i 2020, men det er fremdeles rom for å spise mer grovbrød og andre grove kornprodukter.

Julebakst er en sosial aktivitet

Når vi baker julekaker, gjør vi det helst sammen med andre. En fersk undersøkelse viser at mer enn 6 av 10 som baker til jul, gjør det sammen med familie eller venner.

Juleverksted med afternoon tea

Når du skal gjøre det enkelt og elegant på én gang: Velg afternoon tea som servering til juleverkstedet.

Loffen er sunnere enn vi trodde

Her er gode nyheter for de som er glad i loff og opptatt av å spise sunt.

På vei mot helnorske brød

For 30 år siden besto norske brød hovedsakelig av importert korn. I dag er vi i stor grad selvforsynt med mathvete.

Norsk korn er fremtidens mat

Norsk korn er viktig for selvforsyningen vår. Derfor forskes det iherdig for å utvikle korn som tåler morgendagens vær og klima.