Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Avhenger av brødmengden
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Avhenger av brødmengden

Brødkrutonger

Brødkrutonger er gylne, tørre og sprø brødbiter, som smaker deilig i salater. Krutonger lages kjapt i ovn av daggammelt brød i terninger, tilsatt litt olje og salt.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær skorpen av brødet.
  • Skjær skiver og del i stenger, deretter i biter.
  • Legg alt i en ildfast form eller langpanne.
  • Hell over eller pensle stengene med olivenolje og strø over flaksalt.
  • Stek i ovnen på 200° C til de er gylne, tørre og sprø.
    Tips: Det kan være lurt å snu litt på krutongene underveis slik at de får en jevn og fin farge.

Finn mer om samme tema:

3.1 / 5
40 stemmer