Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

middagstilbehør

Tabbouleh med byggryn

Tabbouleh er en salat helt uten salatblader. Her har vi byttet ut den tradisjonelle bulguren med norske, kortreiste byggryn.
Middels
enkelt

Disippelbrød

Et saftig og godt brytebrød som er hyggelig å dele med mange rundt et påskebord. Inspirert av Jesu Kristi siste måltid med disiplene på skjærtorsdag.
lang
enkelt
Fint

Brødsalat til kylling

Gårsdagens brød får nytt liv i denne sprø og deilige brødsalaten.
rask
Middels

Grønnsakswok med byggryn

Grønnsakswok med byggryn smakssatt med østerssaus og soyasaus og og frisk koriander er en herlig, sunn og billig middag eller smårett. 
Middels
Middels

Tortilla med falafel

Tortilla med bygg og falafel er en deilig og enkel vegetarmiddag. Tortillalefsene kan også brukes til taco.
Middels
Middels

Flettet hvitløksbrød

Vakkert og deilig flettet hvitløksbrød med smak persille. Dette brødet gjør seg godt ved siden av suppe eller salat.
Middels
enkelt
Halvgrovt

Brødsalat

En deilig italiensk brødsalat hvor tomater og brødrester er hovedingredienser. Server til lunsj eller som tilbehør til middagen.
rask
enkelt

Bagetter

Bagetter, eller baguette, er fransk loff med perfekt sprø skorpe og mykt brød inni. De smaker kjempegodt med smør, eller fylt med salat eller ulike påleggsvarianter.
Middels
Middels
Fint

Grove urtebrød

Grove urtebrød er perfekte som tilbehør til middagen eller i en god blings eller sandwich. Bruk grovbakstmel, valgfrie urter og eventuelt soltørkede tomater og nøtter.
Middels
Middels
Halvgrovt

Verdens beste focaccia

Focaccia er italiensk brytebrød som er perfekt tilbehør til middagen. I denne oppskriften, som vi ubeskjedent har kalt verdens beste focaccia, lager vi den med hvitløk, oliven, rødløk, rosmarin og parmesan.
Middels
Middels
Fint

Brødpinner med pepper

Brødpinner med pepper, eller grissini, passer godt som snacks eller som tilbehør til middag. Bakes med olivenolje og er et fint alternativ til potetgull.
Middels
Middels

Flatbrød

Flatbrød er tradisjonsbakst på sitt beste. Brødet bakes uten gjær og kjevles i millimeter tynne leiver som stekes på takke. Flatbrød er yppelig til spekematen i jula, eller til suppe og gryteretter året rundt.
lang
vanskelig