Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Bagetter, eller baguette, er fransk loff med perfekt sprø skorpe og mykt brød inni. De smaker kjempegodt med smør, eller fylt med salat eller ulike påleggsvarianter.
Grove urtebrød er perfekte som tilbehør til middagen eller i en god blings eller sandwich. Bruk grovbakstmel, valgfrie urter og eventuelt soltørkede tomater og nøtter.
Focaccia er italiensk brytebrød med hvitløk, rødløk, rosmarin og parmesan, et perfekt tilbehør til middagen. Server sammen med grillmat eller nyt alene med god olje eller aioli til.
Brødpinner med pepper, eller grissini, passer godt som snacks eller som tilbehør til middag. Bakes med olivenolje og er et fint alternativ til potetgull.
Flatbrød er tradisjonsbakst på sitt beste. Brødet bakes uten gjær og kjevles i millimeter tynne leiver som stekes på takke. Flatbrød er yppelig til spekematen i jula, eller til suppe og gryteretter året rundt.