Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20-60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 12 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20-60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 12 porsjoner

Byggrynssalat med chili

Byggrynssalat med chili, mango, agurk, byggryn, granateple og mynte er herlig lunsj, middag eller servert som små munnfuller.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Kok byggrynene i vann til de er myke, men fortsatt har litt tyggemotstand i kjernen. Sil av vannet og ha grynene over i en bolle.
  • Kutt mango og agurk i små biter. Rens chilien for frø og finhakk den.
  • Lag dressing av olivenolje, sitron, salt og pepper, og ha dette over agurk- og mangobitene. Bland inn chili etter smak
  • Bank ut granateplefrø ved hjelp av baksiden på en tresleiv. Unngå å få med de hvite “hinnene”, de smaker litt beskt.
  • Vend agurk og mangoblandingen inn i byggrynene sammen med granateplefrøene og frisk mynte. Anrett og server i små glass.

Finn mer om samme tema:

0 / 5