Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 bagetter
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 bagetter

Grov bagett med tunfisksalat

God grov bagett med deilig tunfisksalat er supergodt! Passer til matpakka, som lunsj eller som niste i tursekken.  
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • La tunfisken renne godt av seg i en sil. Finhakk rødløk og bland sammen med majones og rømme. Smak til med salt og pepper.
  • Del bagettene i to på langs, uten å skjære helt gjennom. Skjær rødløk i tynne ringer og del tomatene i to. 
  • Ha på salatblader, tunfisksalat og topp med løkringer, gule tomater og et dryss med pepper. 
    Tips: Pakk inn i matpapir og ta med på tur.

Bagetter egner seg godt i nistepakken. Se andre forslag til turmat her!

Finn mer om samme tema:

5 / 5
2 stemmer