Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 bagetter
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 bagetter

Grov bagett med tunfisksalat

God grov bagett med deilig tunfisksalat er supergodt! Passer til matpakka, som lunsj eller som niste i tursekken.  
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • La tunfisken renne godt av seg i en sil. Finhakk rødløk og bland sammen med majones og rømme. Smak til med salt og pepper.
  • Del bagettene i to på langs, uten å skjære helt gjennom. Skjær rødløk i tynne ringer og del tomatene i to. 
  • Ha på salatblader, tunfisksalat og topp med løkringer, gule tomater og et dryss med pepper. 
    Tips: Pakk inn i matpapir og ta med på tur.

Bagetter egner seg godt i nistepakken. Se andre forslag til turmat her!

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme
Les eller skriv kommentarer