Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 15 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 blings
Hvor lang tid tar det? 15 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 blings

Langpannebrød med roastbiff

Langpannebrød med roastbiff er en kjempegod blings med urtemajones, ruccola og tomat. Passer perfekt som sandwich i matpakken eller som herlig turmat.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Urtemajones: Rens hvitløk og finhakk i en foodprosessor eller for hånd sammen med persille og basilikum. Tilsett majones, sitron og salt og bland godt.
  • Smør urtemajones på de to skiver langpannebrød.
  • Legg ruccola på den ene skiven, og roastbiff og tomat over. Topp med friske urter.
  • Legg den andre brødskiven på toppen og matpakken er klar.
    Tips: Urtemajonesen kan brukes i stedet for smør, og gir en fin kryddersmak til smørbrød med fisk, kjøtt, kylling og ost.

    Prøv blings med brie, ruccola og druer hvis du ønsker en vegetar-variant. 

Finn mer om samme tema:

0 / 5