Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Et påskebrød med sjokolade og appelsin som bakes litt som croissanter. Det får en delikat sprøhet på utsiden og en myk krumme, med gode påskesmaker. Et skikkelig luksusbrød til påskefeiringen.
Appelsin på skiven gir ekstra C-vitaminer samtidig som det smaker friskt og godt. En real sandwich lager du av grovbrød, kremost, appelsinskiver og rødløk.
Formkake med appelsin og valmuefrø blir også kalt poppy seed cake. Den er saftig, med smak av situs med deilig melisglasur på toppen. Passer godt til kaffen eller som dessert.
Hjemmelaget appelsinmarmelade bringer barndomsminnene frem for mange! Denne appelsinmarmeladen er smakt til med vanilje og smaker nydelig på ristet brød eller nystekte scones.
Kall det gjerne luksusversjonen av havregrøt: Baked oats med banan, honning, appelsin og karamellsaus. En søt start på dagen, eller en deilig koserett for kveldstid.