Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

bursdag

Firkantet bløtkake

En bløtkake trenger ikke å være rund. Her er en firkantet bløtkake laget av et sukkerbrød vi har stekt i en brødform. Enkelt og praktisk, og fortsatt like godt! Med en slik form er det enklere å lage en liten kake. Vi har latt oss inspirere av danskenes jordbær-lagkaker - og laget en bløtkake med jordbær i kremen.
Middels
enkelt

Muffins – grunnoppskrift

Muffins smaker godt i bursdag og fest og blir ekstra fine med bær, nonstop, kakestrøssel, hakket sjoklade eller nøtter på. Denne grunnoppskriften på lyse muffins er superenkel å følge.
rask
enkelt

Sjokoladekake med krem og bær

Sjokoladekake med krem og bær passer ekstra godt til familens store festdager og smaker helt fantastisk. Pyntet med sjokoladeglasur, pisket krem, blåbær, rips, bjørnebær og bringebær er den kakebordets vinner.
Middels
Middels

Sjokoladekake

En saftig og søt sjokoladekake som passer perfekt til en hver anledning! Oppskriften er enkel, så denne klarer alle å bake.
rask
enkelt

Verdens beste – Kvæfjordkake

Verdens beste, også kjent som kvæfjordkake, er ikke bare god, men og overraskende enkel å lage! Imponér gjestene dine med verdens beste kake ved neste bursdag, jubileum, dåp eller konfirmasjon.
Middels
enkelt

Morellkake

Morellkake er en fantastisk bløtkake med kakao, smørkrem, krokan og ferske moreller som passer flott til fest, bursdager eller som kake på koldtbordet.
Middels
Middels

Sjokoladekake med lakris

Sjokoladekake med lakris og pistasj er en franskinspirert kake festkake til bursdag og sommerfest med sukkerbrødbunn, vaniljekrem og pynt av jordbær og moreller.
lang
Middels

Ostekake med ferskenpuré

Ostekake med ferskenpuré og en knasende god kakebunn av havre, hasselnøtter og kokos. Kaken er enkel å lage og smaker himmelsk, både syrlig og søtt på samme tid.
Middels
enkelt

Bartekake

Bartekake er en morsom kake med browniebunn og lakristopping som passer perfekt til movember. Hvert år i november oppfordres menn i hele verden til å la barten gro. Dette er for å øke bevisstheten og endre holdningene rundt menns helse, samt samle inn penger til støtte for Kreftforeningens arbeid. 
Middels
Middels

Fotballkake

Fotballkaken vår er en enkel sjokoladekake i formet som en fotballbane. Med kakaoglasur og bakt som langpannekake er den en vinner i bursdagen til barn.
Middels
Middels

Rosin- og krydderkake

Rosin- og krydderkake er en saftig og holdbar langpannekake med kanel, allehånde og kefir og sjokoladeglasur på toppen. Passer fint i bursdag og når du skal bake til mange.
rask
Middels

Lys gulrotkake

Lys gulrotkake i langpanne er raskt og enkelt, og passer fint i bursdag. Revet gulrot og kesam gjør kaken saftig og blir en favoritt med melisglasur på toppen.
rask
Middels