Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 liten langpanne
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 liten langpanne

Lys gulrotkake

Lys gulrotkake i langpanne er raskt og enkelt, og passer fint i bursdag. Revet gulrot og kesam gjør kaken saftig og blir en favoritt med melisglasur på toppen.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Sikt hvetemel, vaniljesukker og bakepulver i en skål, bland inn sukker og raspet gulrot.
  • Bland egg, kesam og olje, tilsett dette i melblandingen og rør godt sammen.
  • Hell røren i en stor smurt langpanne.
  • Stek kaken ved 180° C i 30-40 min. Avkjøl på rist.
  • Pynt med hvit melisglasur og strø over kokos blandet med gul konditorfarge.

Bake til mange? Se alle våre oppskrifter på langpannekake.

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer