Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 10 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 10 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Julefocaccia med ribberull

Julefocaccia med ribberull og salatblader er en italiensk sandwich med en ny og spennende smak av tranebær og valnøtter. Passer fint til julelunsjen.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Kjøp ferdig focaccia eller bak vår julefocaccia
  • Skjær focacciaen i passende stykker og del hvert stykke i to på langs. 
  • Legg på salat og skiver av ribberull. Sett på toppene og nyt julefocaccia med ribberull. Annet julepålegg smaker også godt på julefocacciaen. 

Oppskrift er laget i samarbeid med MatPrat. 

 

>> Les også: Grunnoppskrift på focaccia – og mange smakfulle varianter.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme