Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? under 20 min
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 skål
Hvor lang tid tar det? under 20 min
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 skål

Aïoli

Aïoli smaker himmelsk til grillmat og som dip til nybakt focaccia, grovbrød eller loff. Den lages enkelt ved å blande majones med finhakket hvitløk.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

 

  • Bruk romtempererte ingredienser. Finhakk hvitløk og visp egg, sennep, eddik, salt og pepper i en kjøkkenmaskin eller med en elektrisk håndvisper. 
  • Spe inn 2 dl olje i en tynn stråle samtidig som maskinen går.
  • Tilsett litt kaldt vann og kjør til blandingen blir lys og luftig. Spe med resten av oljen og juster med litt vann dersom den blir for tykk. Smak til med salt, pepper og eventuelt hvitvinseddik.
Les eller skriv kommentarer