Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
vegan
Tabbouleh er en salat helt uten salatblader. Her har vi byttet ut den tradisjonelle bulguren med norske, kortreiste byggryn.
Ostesmørbrød kan lages veganske. Sammen med spinat og en frisk ertemos er dette en perfekt måte å pimpe opp brødrestene på.
Lekre små frokostkjeks med tranebær og mandler som smaker ekstra godt sammen med et stort glass melk.
Byggrynsgrøt er perfekt grøt. Akkurat passe søt, nydelig på smak, og grov og sunn. Lag denne varianten med mandelsmør og lønnesirup.
Vår oppskrift på raw sjokoladekake med havre og nøttebunn er en lekker festkake som også kan serveres som en nydelig dessert.
Mandelsmør er veldig godt som pålegg, eller som topping til grøt. Bruk det også gjerne på kaker og desserter. Nydelig!
Byggotto med søtpotet og fetaost, som fint kan gjøres vegansk. Smakfull middag, eller hva med å servere den til gjester? Garantert en suksess!
Prøv vår oppskrift på vegansk "stek" ! Enkel oppskrift, og full av smak. I vår oppskrift har vi ikke brukt nøtter, men godt med havregryn og linser.
Herlige små frokostkjeks med gulrot og banan. Vi kaller dem frokostkjeks - men disse er så gode at de like gjerne kan knaskes på hele dagen! I tillegg er de veganske.
Hjemmelaget nøttepålegg av hasselnøtter, kjempegodt på brødskiven med banan og litt honning. Pålegget passer for alle, også veganere og vegetarer.
Et vegansk pålegg med masse næring fra rødbeter og kikerter som smaker kjempegodt. Rødbetehummus gir deg garantert energi og godt humør.
Sunt, godt, raskt og enkelt: grovbrød med grønn pesto laget på spinat, persille, rosmarin, valnøtter og olivenolje. Pålegget er vegansk.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.