Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 dl
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 dl

Mandelsmør

Mandelsmør er veldig godt som pålegg, eller som topping til grøt. Bruk det også gjerne på kaker og desserter. Nydelig!
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Rist mandlene på et stekebrett i stekoven på 180 grader i 10 minutter.
  • Hell mandlene i en food-prosessor, og kjør til en myk masse.
  • Først blir mandlene hakket, så blir det mer og mer mykt. Det tar ca 10 minutter. Ikke gi opp!
  • Tilsett gjerne frø fra en vaniljestang og salt, men smak til. Det er ikke nødvendig i mandelsmøret.
  • Oppbevares i en tett boks eller glass i kjøleskapet.

Finn mer om samme tema:

3.7 / 5
17 stemmer
Les eller skriv kommentarer