Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 40 min
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Til 4 personer
Hvor lang tid tar det? 40 min
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Til 4 personer

Tabbouleh med byggryn

Tabbouleh er en salat helt uten salatblader. Her har vi byttet ut den tradisjonelle bulguren med norske, kortreiste byggryn.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Denne salaten passer til de fleste anledninger. Den er vegansk, glutenfri og laktosefri. Den kan nytes alene som en salat, som en forrett eller som tilbehør til både kjøtt, fisk eller grønnsaker. Perfekt, ikke sant?

Salaten passer veldig godt med hjemmelaget aioli til.

Slik gjør du

  • Hell vannet i en kjele og tilsett buljongterning og byggryn. Kok byggrynene møre i 15-20 minutter.
  • Hell byggrynene i en sil og la dem avkjøles.
  • Kutt agurk, rødløk og tomater i små terninger. Ha dette over i en bolle. Bland inn byggrynene. 
  • Finhakk urtene og ha det i byggrynsalaten.
  • Hell over sitronsaft, og smak til med salt og pepper. Ringle over olivenolje og server tabbouleh romtemperert.

Finn mer om samme tema:

4 / 5
7 stemmer