Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 sandwicher
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 sandwicher

Vegansk ostesmørbrød

Ostesmørbrød kan lages veganske. Sammen med spinat og en frisk ertemos er dette en perfekt måte å pimpe opp brødrestene på.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Sett stekeovnen på 180 grader.
  • Stek brødskivene på hver sin side i en stekepanne med litt olje.
  • Kok opp litt vann og hell de frosne ertene i vannet. Sil av. Mos ertene med en gaffel og tilsett saften fra sitronen. Smak til med salt og pepper.
  • Smør halvparten av skivene med margarin på en side. Fordel spinaten på de smurte skivene. Legg på ost og legg skivene på en stekeplate.
  • Stek midt i ovnen til osten er smeltet.
  • Fordel ertemosen på hver. Legg til slutt på en brødskive på toppen, slik at det blir en sandwich.

Se også:

>> Veganske skolebrød

>> Vegansk raw sjokoladekake med vanilje

>> Veganske raw-kuler

>> Vegansk kakao

 

PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer