Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 sandwicher
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 sandwicher

Vegansk ostesmørbrød

Ostesmørbrød kan lages veganske. Sammen med spinat og en frisk ertemos er dette en perfekt måte å pimpe opp brødrestene på.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Sett stekeovnen på 180 grader.
  • Stek brødskivene på hver sin side i en stekepanne med litt olje.
  • Kok opp litt vann og hell de frosne ertene i vannet. Sil av. Mos ertene med en gaffel og tilsett saften fra sitronen. Smak til med salt og pepper.
  • Smør halvparten av skivene med margarin på en side. Fordel spinaten på de smurte skivene. Legg på ost og legg skivene på en stekeplate.
  • Stek midt i ovnen til osten er smeltet.
  • Fordel ertemosen på hver. Legg til slutt på en brødskive på toppen, slik at det blir en sandwich.

Se også:

>> Veganske skolebrød

>> Vegansk raw sjokoladekake med vanilje

>> Veganske raw-kuler

>> Vegansk kakao

 

PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer