Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Bruk sammalt hvetemel i pannekakerøren, da blir de grovere og mer mettende. Vi har fylt de grove pannekakene med kyllingkjøttdeig og grønnsaker - og gratinert dem med ost. Perfekt som hverdagsmiddag eller til kveldskos!
Med havre og banan i røra får du deilige sunne pannekaker med søt smak helt uten sukker. Server med cottage cheese og friske bjørnebær til frokost eller dessert.
Det er ikke mye som skal til for å skape en helt spesiell stemning. Litt godt brød, litt godt kjøtt, litt sopp og litt fløte. Med reinsdyrskav i fryseren har du alltid utgangspunktet for et nydelig måltid.
Frokostblanding eller granola lager du selv med havregryn, havrekli, solsikkekjerner, linfrø, hvetekim, tørket frukt eller bær og serverer med yoghurt eller melk.