Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Fyrstekake

Fyrstekake er en gammel klassiker. Oppskriften vår har rikelig med mandelfyll, som gjør den ekstra god og saftig. Kaken er holdbar og fin å fryse.
rask
Middels

Påskespeilegg

Påskespeilegg! Bak en enkel rullekake med syltetøy, og server med krem og aprikos på toppen. Skikkelig påskestemning!
rask
enkelt

Muffins – grunnoppskrift

Muffins smaker godt i bursdag og fest og blir ekstra fine med bær, nonstop, kakestrøssel, hakket sjoklade eller nøtter på. Denne grunnoppskriften på lyse muffins er superenkel å følge.
rask
enkelt

Egg i rundstykke

Nybakt loff og kokte egg er en uslåelig kombinasjon. Bakt sammen egner disse fine rundstykkene med egg seg ekstra godt til påskefrokosten.
Middels
Middels
Fint

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Tangzhong lussekatter

Lussekatter bakt på den japanske tangzhong metoden som gir ekstra luftig og saftig bakst. Slipp fantasien løs og bak dine egne til Luciadagen 13. desember.
Middels
Middels

Tangzhong boller

Boller bakt på den japanske tangzhong metoden som gjør baksten ekstra luftig og saftig. Bollene gir også en følelse av nybakt litt lenger.
Middels
Middels

Serinakaker

Serinakaker er nok de kakene som forekommer oftest på norske kakefat. Enkle å lage og en favoritt både blant store og små.
Middels
Middels

Brødhjerter

Herlige små hjertebrød som passer perfekt i matpakken helt uten pålegg. Bak en stor porsjon og frys ned, så kan du ta opp etterhvert som du ønsker.
rask
Middels
Grovt