Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Lussekatter

Lussekatter er deilige hveteboller i ulike fasonger som vi baker til Luciadagen 13. desember. Gulfargen kommer fra krydderet safran.
Middels
enkelt

Tangzhong lussekatter

Lussekatter bakt på den japanske tangzhong metoden som gir ekstra luftig og saftig bakst. Slipp fantasien løs og bak dine egne til Luciadagen 13. desember.
Middels
Middels

Glutenfrie lussekatter

Ingen Luciadag uten lussekatter – med disse smakfulle glutenfrie lussekattene kan du inkludere alle til bords på Luciadagen den 13. desember.
Middels
Middels

Veganske lussekatter

Veganske lussekatter er deilige, lysende gule hveteboller uten melk og egg, som spises på Luciadagen 13. desember.
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Tante Astrids smultringer

Oppskriften på tante Astrids smultringer er gammel, velprøvd og har gått i arv gjennom flere generasjoner.
lang
Middels

Fine scones

Fine scones smaker deilig nybakt til frokost. De er også en viktig del av en britisk oppdekning til afternoon tea.
rask
enkelt
Fint

Grovt surdeigsbrød

Grovt surdeigsbrød av grov hvete og rug har surdeig som hever brødet naturlig over lang tid. Det gir smakfullt og sunne brød, og du slipper å tilsette gjær.
lang
vanskelig
Grovt

Fint surdeigsbrød

Fint surdeigsbrød ligner litt på loff, men har friskere smak og god holdbarhet med rustikt utseende. Surdeigen lager du på forhånd, og den hever brødet naturlig uten tilsatt gjær.
lang
vanskelig
Fint