Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Fin småbakst Fint brød Vis alle

Shokupan – japansk melkeloff

Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Den japanske bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Middels
Middels
Fint

Cornbread – maisbrød

Cornbread, eller maisbrød, er en spennende bakst som kombinerer europeiske baketradisjoner med amerikanske råvarer. Brukes gjerne som tilbehør til gryter.
rask
enkelt
Fint

Damperbread fra Australia

Damperbread kan både stekes i folie over bål eller hjemme i jerngryte. Brødet har få ingredienser og trenger ikke heving.
rask
enkelt
Fint

Eltefritt grytebrød

Eltefritt grytebrød med fint mel krever lite jobb og dufter godt til helgefrokosten – det kan vi like!
lang
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Surdeigsbrød med juledekor

Surdeigsbrød med juledekor er dekorative brød som egner seg godt til julefeiringen. Eller hva med å gi bort et i gave? Med en skarp kniv lager du julete mønstre før baksten heves og stekes.
lang
Middels

Gresskarboller

Boller er alltid populært! Gresskarboller har gresskar i deigen og deigen formes til små gresskar før den stekes.
Middels
Middels
Fint

Suppebolle med gresskar

Mmm, nybakt brød og varm gresskarsuppe! Smakfulle suppeboller med gresskar gir både et deilig måltid og et vakkert innslag på bordet.
lang
vanskelig

Surdeigsbrød med gresskar

Surdeigsbrød formet som gresskar med gresskar i deigen – det kan ikke bli mer høstkos og halloween enn dette.
lang
vanskelig
Fint