Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? Grov
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? Grov
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Grove, fylte pannekaker

Bruk sammalt hvetemel i pannekakerøren, da blir de grovere og mer mettende. Vi har fylt de grove pannekakene med kyllingkjøttdeig og grønnsaker - og gratinert dem med ost. Perfekt som hverdagsmiddag eller til kveldskos!
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland sammen mel og salt i en bolle. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn egg.

  • La røren svelle ca. 15 minutter.

  • Finhakk løk og hvitløk, skjær gulrot og stangselleri i små terninger.

  • Stek kyllingkjøttdeig i en varm panne med olje. Ha i grønnsakene, og fres videre i 2-3 minutter. Tilsett tomatpuré og hermetisk tomat, la det småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt, pepper, sukker og finhakket basilikum.

  • Stek pannekaker, ikke for tynne. Legg 2-3 ss fyll på hver pannekake og rull dem sammen. Legg dem ved siden av hverandre i en smurt ildfast form. Dryss ost over.

  • Gratiner pannekakene i stekeovnen på 225 °C i 5-10 minutter.

  • Server gjerne pannekakene med en frisk salat.

Se flere oppskrifter på vår samleside om pannekaker

 

Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

1 / 5
1 stemme